Misiune, obiective și grup țintă

despre-almaro-1

Misiunea firmei este de a forma specialişti din administrația publică centrală și locală, din sectorul de afaceri, şi sectorul neguvernamental în domeniul managementului strategic/organizațional și dezvoltării durabile.

Obiectivele noastre sunt:

  • Creşterea calităţii vieţii cetățenilor
  • Îmbunătăţirea managementului strategic/organizaţional în administraţia publică
  • Creşterea nivelului de expertiză a managerilor în domeniul dezvoltării durabile

Ne propunem să atingem aceste obiective prin îndeplinirea cu succes a sarcinilor pentru clienţii noştri, fapt ce aduce beneficii companiilor şi comunităţilor, schimbă comportamentul şi atitudinile consumatorilor, influenţează politicile si stimulează cercetarea.

ALMARO Training asigură servicii de instruire si consultanta pentru organizaţiile din sectoarele public şi privat, în vederea asigurării competenţelor pentru identificarea şi implementarea de soluţii de dezvoltare durabilă.

Grup ţintă

ALMARO Training asigură training şi consultanţă pentru organizaţiile din sectoarele public şi privat, sprijinind identificarea unor soluţii de dezvoltare durabilă şi creştere a competitivităţii. Furnizăm training pentru a ajuta organizaţiile să îşi atingă obiectivele de dezvoltare.

ALMARO Training pune accent pe creşterea expertizei individuale şi dezvoltarea capacităţii organizaţiilor publice şi private. Lucrăm cu persoane juridice sau fizice pentru a le creşte expertiza în domeniile: bună guvernare, management strategic, managementul resurselor umane, politici publice, dezvoltare durabilă, energie şi mediu.

Date ALMARO Training

ALMARO Training SRL ofera servicii de instruire si consultanta, înregistrată în Registrul Comerţului cu numărul J40/21368/2006.

ALMARO Training SRL a fost reorganizata in 2010 prin absorbtia ALMARO CONSULTING SRL (J40/8235/2003).


Facebook – Pagina oficialăDin Noutăți

Curs „EXPERT PREVENIRE ȘI COMBATERE A CORUPȚIEI”

S.C. ALMARO Training S.R.L. organizează cursul de specializare “Expert prevenire și combatere a corupției” (40 ore).   Cursul de specializare pentru ocupaţia de Expert prevenire și combatere a corupției, cod COR 261920, este acreditat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale şi Ministerul Educației Naționale prin Autorizaţia de Furnizor de Formare Profesională a Adulţilor seria B, […]