Misiune, obiective și grup țintă

ALMARO Training SRL este membru activ al Camerei de Comerţ si Industrie a Municipiului Bucureşti.

despre-almaro-1

Misiunea firmei este de a forma specialişti din sectorul de afaceri, administraţie publică şi sectorul neguvernamental în domeniul managementului conflictelor si/sau a

Obiectivele noastre sunt:dezvoltării durabile.

  • Utilizarea medierii ca alternativa de rezolvare a disputelor
  • Creşterea nivelului de expertiză a managerilor în domeniul dezvoltării durabile si/sau a managementului conflictelor;
  • Îmbunătăţirea managementului organizaţional în administraţia publică
  • Creşterea calităţii vieţii cetatenilor

Ne propunem să atingem aceste obiective prin îndeplinirea cu succes a sarcinilor pentru clienţii noştri, fapt ce aduce beneficii companiilor şi comunităţilor, schimbă comportamentul şi atitudinile consumatorilor, influenţează politicile si stimulează cercetarea.

ALMARO Training asigură servicii de instruire si consultanta pentru organizaţiile din sectoarele public şi privat, în vederea asigurării competenţelor pentru identificarea şi implementarea de soluţii de dezvoltare durabilă si pentru persoane fizice ce doresc sa se formeze ca mediatori.

Grup ţintă

ALMARO Training asigură training şi consultanţă pentru organizaţiile din sectoarele public şi privat, sprijinind identificarea unor soluţii de dezvoltare durabilă şi creştere a competitivităţii. Furnizăm training pentru a ajuta organizaţiile să îşi atingă obiectivele de dezvoltare.

ALMARO Training pune accent pe creşterea expertizei individuale şi dezvoltarea capacităţii organizaţiilor publice şi private. Lucrăm cu persoane juridice sau fizice pentru a le creşte expertiza în domeniile: managementul conflictelor (analiza de conflict, mediere, facilitare), managementul resurselor umane, politici publice, dezvoltare durabilă, energie şi mediu.

Date ALMARO Training

ALMARO Training SRL ofera servicii de instruire si consultanta, înregistrată în Registrul Comerţului cu numărul J40/21368/2006.

ALMARO Training SRL a fost reorganizata in 2010 prin absorbtia ALMARO CONSULTING SRL (J40/8235/2003).

Facebook – Pagina oficială


Din Noutăți

Curs „EXPERT PREVENIRE ȘI COMBATERE A CORUPȚIEI”

S.C. ALMARO Training S.R.L. organizează cursul de specializare “Expert prevenire și combatere a corupției” (40 ore).   Cursul de specializare pentru ocupaţia de Expert prevenire și combatere a corupției, cod COR 261920, este acreditat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale şi Ministerul Educației Naționale prin Autorizaţia de Furnizor de Formare Profesională a Adulţilor seria B, […]